Algun dia aquest dolor et servirà por Peter Cameron

A continuación vas a descargar Algun dia aquest dolor et servirà, escrito por el autor Peter Cameron. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Algun dia aquest dolor et servirà cuenta con 224 páginas y debe su existencia a la editorial Sembra Llibres. El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar Algun dia aquest dolor et servirà en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Algun dia aquest dolor et servirà:

James Sveck és un jove precoç i vulnerable que aprecia profundament el món que l’envolta, però que no té ni idea de com viure-hi. Acaba de complir els divuit i no té intenció de relacionar-se amb la gent de la seva edat. Ni els comprèn ni creu que hi té res en comú. De fet, en James rebutja totes les premisses que governen la societat on viu, incloent-hi donar per fet que anirà a la universitat a la tardor. El que més li agradaria és marxar a viure a algun lloc perdut de l’Oest Mitjà. Però de moment es passa l’estiu treballant a la galeria d’art que la seva mare té a Manhattan, en la qual no entra mai ningú. Allà imagina la identitat que l’ajudarà a escapar-se de la quotidianitat que l’ofega. Encara que res no sortirà com pensava. La narració de James Sveck ens ofereix una mirada divertida i sarcàstica sobre la seva vida confusa, sobre com una família desestructurada i una psicòloga astuta tracten d’ajudar-lo i sobre com intenta, matusserament, trencar el seu propi aïllament. Considerada una de les millors novel·les de tots els temps sobre Nova York, Algun dia aquest dolor et servirà és una obra aguda i emotiva sobre un jove capaç de qüestionar-se a si mateix, la seva família i el món que li ha tocat viure.

Información interesante del título:

  • Título: Algun dia aquest dolor et servirà
  • Autor: Peter Cameron
  • Editorial: Sembra Llibres
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 224
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 10/30/2014

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 8 minutos, sumando un total de 894 descargas y 530 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *