De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura por María José Berdejo Benedi; Francisca Bach Alemany

A continuación vas a descargar De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura, escrito por el autor María José Berdejo Benedi; Francisca Bach Alemany. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura cuenta con 206 páginas y debe su existencia a la editorial Lebón. El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura:

L´aprenentatge de la lectura i l´escriptura és un procés que es dóna quan l´ infant està preparat per a passar de la pura acció mecànica a les representacions mentals, al món abstracte i al simbolisme conceptual-verbal. El nen es va independitzant cada vegada més de les impressions sensorials més immediates i és capaç d´entrar en aquest món simbòlic que li permetrà preveure mentalment els resultats de les seves accions. Aquest aprenentatge és un procés molt important en la vida de l´infant. La transició entre la concreció i l´abstracció ha de ser gradual, agradable i molt motivadora. Passar del món concret al món simbòlic pot resultar relativament senzill per a molts nens, però pot presentar certes dificultats per a tots aquells que potser encara no estan prou preparat. Amb aquest material pretenem ajudar aquests nens a iniciar-se en el món simbòlic de la lectura i l´escriptura i ho fem d´una manera molt pautada i progressiva per tal que els seus petits èxits els motivin a seguir endavant i que l´entrada al món de la lectura i l´escriptura sigui agradable i engrescadora.

Información interesante del título:

  • Título: De lletres a paraules 2: Fitxes per a l’aprenentatge i reforç bàsic de la lecto-escriptura
  • Autor: María José Berdejo Benedi; Francisca Bach Alemany
  • Editorial: Lebón
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 206
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 6/2/2011

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 35 minutos, sumando un total de 741 descargas y 1202 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *