El pobre músic por Franz Grillparzer;Manel Peris Grau; Jörg Rudolf Zimmer

A continuación vas a descargar El pobre músic, escrito por el autor Franz Grillparzer;Manel Peris Grau; Jörg Rudolf Zimmer. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

El pobre músic cuenta con 120 páginas y debe su existencia a la editorial Papers amb Accent. El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar El pobre músic en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de El pobre músic:

Franz Grillparzer (Viena, 1791-1872) Nascut en una familia conservadora, estudia dret i exerceix durant un breu període de professor privat. L’any 1813 inicia la seva carrera a l’administració pública de l’imperi austríac, que no abandonarà fins la seva jubilació, l’any 1856. Malgrat que Grillparzer va ser reconegut bàsicament com a dramaturg –en les seves obres s’observa una influència clara de Schiller i del barroc espanyol–, destaca també la seva poesia lírica i, com a prosista, un volum d’estudis crítics sobre el teatre espanyol i Der arme Spielmann (1848). A partir d’un impuls autobiogràfic, Grillparzer expressa en aquesta obra el seu univers psíquic i reflecteix una gran incongruència entre intenció i realitat, voluntat i capacitat. El pobre músic és l’al·legoria d’un fracàs i de la insistència melancòlica —l’elecció del violí no és casual— en l’amor per l’art i, sobretot, en la dignitat més enllà del pragamatisme social. Grillparzer uneix en aquestes pàgines l’autobiografia i l’expressió social de tota una època. El pobre músic va ser llibre de capçalera de Kafka, que el llegia a la seva germana en veu alta perquè pogués apreciar-ne el ritme i el sentiment vital.

Información interesante del título:

  • Título: El pobre músic
  • Autor: Franz Grillparzer;Manel Peris Grau; Jörg Rudolf Zimmer
  • Editorial: Papers amb Accent
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 120
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 9/5/2011

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 29 minutos, sumando un total de 1343 descargas y 1249 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *