Explica-m’ho por Katharina von der Garten

A continuación vas a descargar Explica-m’ho, escrito por el autor Katharina von der Garten. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Explica-m’ho cuenta con 216 páginas y debe su existencia a la editorial Anna Soler Horta (tr.), Anke Kuhl (il.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar Explica-m’ho en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Explica-m’ho:

Per tal que la joventut actuï de manera responsable amb el seu cos i en els temes relacionats amb la sexualitat i l’amor és important que tingui a mà la informació des d’aviat. Però, què és el que han de saber els nens i les nenes de primària? Tant com vulguin, diuen els experts. I què volen saber? Això és el que podreu veure per les preguntes que fan, i que l’Explica-m’ho recull. Una àvia pot tenir fills? Una dona es queda embarassada cada vegada que fa sexe? Quants espermatozoides produeixen els homes? Hi ha animals gais? Es pot fer sexe sota l’aigua? Per què es pot perdre un bebè? La imaginació i les ganes de saber no tenen límits. Aquestes són algunes de les preguntes que trobareu en aquest llibre tan voluminós com informatiu i divertit. L’experimentada pedagoga sexual Katharina von der Gathen va treure d’una bústia les preguntes anònimes de l’alumnat de tercer i quart de primària que havia assistit a les seves xerrades sobre el cos, l’amor i la sexualitat. En aquest llibre l’educadora aplega les qüestions més destacades i les respon amb tota la franquesa i la cura necessàries i, sobretot, amb molt de respecte per allò que la mainada vol saber. Anke Kuhl, amb les seves il·lustracions d’estil còmic, interpreta aquestes preguntes amb molt d’humor, intel·ligència i sensibilitat.

Información interesante del título:

  • Título: Explica-m’ho
  • Autor: Katharina von der Garten
  • Editorial: Anna Soler Horta (tr.), Anke Kuhl (il.)
  • Otra información: Takatuka
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 216
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 2/20/2016

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 8 minutos, sumando un total de 847 descargas y 1191 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *