Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08 por Antonio R. … [et al.] Marí Bernat

A continuación vas a descargar Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08, escrito por el autor Antonio R. … [et al.] Marí Bernat. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08 cuenta con 252 páginas y debe su existencia a la editorial Ediciones UPC, S.L.. El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08 en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08:

Formigó armat i pretesat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límits. Adaptat a la Instrucció EHE-08 és un llibre concebut bàsicament com a material d’autoaprenentatge per als estudiants d’estructures de formigó en titulacions d’enginyeria de camins, obres públiques, arquitectura i arquitectura tècnica. L’objectiu principal d’aquesta obra és que l’estudiant pugui consolidar autònomament els coneixements a base d’aplicar-los en diversos casos, extrets sovint del context professional. Per aconseguir-ho, s’ha elaborat aquesta extensa col·lecció d’exercicis, els quals es poden resoldre, en tots els casos, amb menys de trenta minuts. Tots els problemes que s’hi inclouen van ser adaptats a la nova Instrucció de formigó estructural (EHE-08). Per a l’elaboració del material que recull aquesta publicació, els autors han comptat amb ajudes per a l’elaboració de material docent i innovació educativa de l’ETSECCPB de la UPC i de millora de la qualitat docent (MQD) de l’AGAUR, del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, com també amb la col·laboració de les persones següents: Marta de la Torre, Caterina Ramos, Roser Valls, Mònica Martínez, Juan Carlos Rosa i Pedro Aguilera

Información interesante del título:

  • Título: Formigó armat i pretensat. Exercicis curts de bases de càlcul i estats límit. Adaptat a la Instrucció EHE-08
  • Autor: Antonio R. … [et al.] Marí Bernat
  • Editorial: Ediciones UPC, S.L.
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 252
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 12/31/2009

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 56 minutos, sumando un total de 824 descargas y 1232 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *