La Guerra Civil a les Garrigues por Josep Rubió Sobrepere

A continuación vas a descargar La Guerra Civil a les Garrigues, escrito por el autor Josep Rubió Sobrepere. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

La Guerra Civil a les Garrigues cuenta con 280 páginas y debe su existencia a la editorial Jaume Barrull Pelegrí (pr.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar La Guerra Civil a les Garrigues en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de La Guerra Civil a les Garrigues:

El llibre aborda per primera vegada de forma global tot el període bèl·lic, des de l’intent de cop d’estat fins a la total ocupació militar de la comarca de les Garrigues. El treball que s’ofereix s’ha plantejat sota tres eixos fonamentals. Una primera part introductòria per apropar el lector a la comarca de les Garrigues fins a l’any 1936. El segon eix és l’estudi de la comarca a la rereguarda per descobrir, per primera vegada, la participació garriguenca en el suport als rebels. L’anàlisi rigorosa de la repressió revolucionària a la rereguarda ens portarà a descobrir les 157 víctimes civils o les 26 religioses, a més de saber quan i com es van saquejar les esglésies, convents i altres. Per primer cop es desglossa l’actuació del Tribunal Popular de Lleida a la comarca, amb un total de 126 persones processades. S’aprofundeix en la creació de les col·lectivitats agrícoles, un total de 23, procés titllat per alguns com l’única i autèntica revolució social de la guerra. Finalment, el tercer gran eix se centra en l’arribada del conflicte bèl·lic als municipis garriguencs.

Información interesante del título:

  • Título: La Guerra Civil a les Garrigues
  • Autor: Josep Rubió Sobrepere
  • Editorial: Jaume Barrull Pelegrí (pr.)
  • Otra información: Pagès Editors, S.L.
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 280
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 3/1/2012

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 6 minutos, sumando un total de 1378 descargas y 751 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *