Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina por Stieg Larsson

A continuación vas a descargar Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina, escrito por el autor Stieg Larsson. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina cuenta con 768 páginas y debe su existencia a la editorial Antoni Dalmau i Ribalta (tr.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina:

Serie: Millennium 2. No te pierdas Millennium 4, Lo que no te mata te hace más fuerte, la esperadísima cuarta entrega de la serie. La Lisbeth Salander s’ha pres un temps: necessita apartar-se del focus d’atenció i sortir d’Estocolm. Tracta de seguir una dura disciplina i no contestar a les trucades ni als missatges d’en Mikael, que no entén per què ha desaparegut de la seva vida sense donar cap tipus d’explicació. La Lisbeth es cura les ferides d’amor en solitud, tot i que intenti distreure el desencantament mitjançant l’estudi de les matemàtiques i amb certs plaers en una platja del Carib. I en Mikael? El gran heroi viu bons moments a Millennium, amb les finances de la revista sanejades i el reconeixement professional per part dels col·legues. Ara té entre mans un reportatge apassionant sobre el tràfic i la prostitució de dones procedents de l’Est que li ha proposat en Dag Svensson, periodista d’investigació, i la seva dona, la criminòloga i investigadora de gènere Mia Bergman. Les vides dels dos protagonistes semblen haver-se separat completament, però mentrestant… una noia, lligada a un llit, suporta un dia rere l’altre les horribles visites d’un ésser menyspreable i, sense dir una paraula, somia un llumí i un bidó de gasolina, la manera de provocar un foc que acabi amb tot.

Información interesante del título:

  • Título: Millennium 2. La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina
  • Autor: Stieg Larsson
  • Editorial: Antoni Dalmau i Ribalta (tr.)
  • Otra información: labutxaca
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 768
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 7/1/2015

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 56 minutos, sumando un total de 694 descargas y 740 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *