Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre por Marta Insa Gualde

A continuación vas a descargar Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre, escrito por el autor Marta Insa Gualde. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre cuenta con 32 páginas y debe su existencia a la editorial Xavier Salomó; Erica Salcedo Saiz (il.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre:

Encuadernación: Rústica Colección: Saba Comunidad Autónoma: Valencia Cuaderno del alumno En SM sabem que educar és fer créixer. L’educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència. Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu. Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital. Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula. Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples. Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d’un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes

Información interesante del título:

  • Título: Quadern de Treball, Llengua, 4 Primària, 1 Trimestre
  • Autor: Marta Insa Gualde
  • Editorial: Xavier Salomó; Erica Salcedo Saiz (il.)
  • Otra información: Fundación Santa María-Ediciones SM
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 32
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 5/5/2015

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 23 minutos, sumando un total de 753 descargas y 1260 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *