Sunset Park por Paul Auster

A continuación vas a descargar Sunset Park, escrito por el autor Paul Auster. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Sunset Park cuenta con 256 páginas y debe su existencia a la editorial Albert Nolla Cabellos (tr.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar Sunset Park en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Sunset Park:

En Miles Heller, un jove enigmàtic de vint-i-pocs anys, s’ha enamorat d’una noia menor d’edat. Enfonsat pel sentiment de culpa a causa de la pèrdua del seu germà, fa set anys que viu com un fugitiu i no es comunica ni amb el seu pare, un editor independent que tracta desesperadament de salvar el negoci i el seu matrimoni, a més de restablir la relació amb el seu fill, ni amb la seva mare, una reconeguda actriu. Ara torna a Nova York i, mentre espera que la seva estimada sigui major d’edat, viu en una casa abandonada de Sunset Park, al cor de Brooklyn, amb un grup de joves: en Bing, que és percussionista i treballa a l’Hospital de les Coses Trencades; l’Ellen, una artista melancòlica que viu obsedida per visions eròtiques, i l’Alice, una estudiant que està a punt d’acabar la tesi.Aquests són alguns dels personatges de Sunset Park, una de les novel·les més emotives i lluminoses de Paul Auster. Cada element està saturat de significacions sobre les marques de la vida i, en un temps de crisi i canvis, Auster ens recorda les coses que són realment essencials: l’amor, l’art i la miraculosa estranyesa que significa el fet de ser vius.

Información interesante del título:

  • Título: Sunset Park
  • Autor: Paul Auster
  • Editorial: Albert Nolla Cabellos (tr.)
  • Otra información: labutxaca
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 256
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 1/30/2012

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 35 minutos, sumando un total de 980 descargas y 1159 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *