Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització por Diòcesis de Vic i Solsona

A continuación vas a descargar Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització, escrito por el autor Diòcesis de Vic i Solsona. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització cuenta con 148 páginas y debe su existencia a la editorial Editorial Claret, S.L.U.. El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització:

La nova evangelització està en el primer lloc de l’agenda de la nostra Església. Així ho ha manifestat el papa Benet XVI creant el Pontifici Consell per a la Nova Evangelització i convocant el Sínode del 2012 amb el tema «Nova Evangelització per a la transmissió de la fe cristiana». Els bisbes de Vic i Solsona, atents a les indicacions de l’Església Universal, van convocar a les nostres Esglésies diocesanes a un congrés per a conèixer què és i com es realitza la nova evangelització, que va tenir lloc a Manresa durant el cap de setmana del 7 i 8 de gener. Els continguts que s’exposaren durant el Congrés es van dur a terme a partir de les següents ponències: – Un bisbat en clau missionera. Dominique Rey, bisbe de Toulon (França). És possible entendre una diòcesi en clau missionera? Com es pot posar en pràctica? – L’oratori dels infants. P. Gonçal Carbó (València). Fa més de vint anys que el P. Carbó es va adonar que ensenyar a pregar és el punt clau de l’educació dels infants. Des de llavors s’ha dedicat a desenvolupar un mètode senzill i profund per a iniciar els infants (5-12 anys) en la pregària. – Sentinelles del matí. Don Andrea Brugnoli (Itàlia). El Bisbe de Verona li va encarregar de promoure un primer anunci de la fe als joves. Juntament amb un grup de nois i noies va engegar un projecte que coordina diferents activitats de formació i evangelització dels joves. – Tornar a creure. Mn. Xavier Morlans (Barcelona). L’objectiu de l’experiència és fer de la secularització i de la indiferència una oportunitat per a tornar a presentar la fe a les generacions absents de les parròquies (30-45 anys). – Curs Alpha. José Alberto Barrera (Madrid). L’experiència va néixer a Londres i, a partir de 1990, s’escampa per tot el món: a hores d’ara més de 15 milions de persones han fet un curs Alpha i cada any es fan uns 33.000 cursos en 163 països.

Información interesante del título:

  • Título: Un repte per sortir de la indiferència. 1r Congrés de Nova Evangelització
  • Autor: Diòcesis de Vic i Solsona
  • Editorial: Editorial Claret, S.L.U.
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 148
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 10/1/2010

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 16 minutos, sumando un total de 1115 descargas y 797 lecturas..

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *