Saltar al contenido

A l’oest de Roma por John Fante

marzo 29, 2018

A continuación vas a descargar A l’oest de Roma, escrito por el autor John Fante. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

A l’oest de Roma cuenta con 192 páginas y debe su existencia a la editorial Martí Sales Sariola (tr.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar A l’oest de Roma en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de A l’oest de Roma:

Henry Molise, un escriptor que havia tingut talent, mira al seu voltant ¿i què veu? Quatre fills que només fan que donar-li disgustos, una dona hostil, baralles i reconciliacions lacrimògenes, cinquanta-cinc anys que li pesen una tona. Només li queda abaixar el cap i pensar en Roma, la Roma eterna, la Roma que el crida amb els seus cants de sirena. Però, quan fugir sembla l’única sortida possible, un regal caigut del cel aterra a cals Molise: l’Idiota, un gossot geniüt amb una hilarant predilecció pels mascles de tota mena. Amb la mateixa tendresa i ironia amb què tractava l’embaràs a Plens de vida i la sornegueria i compassió amb què parlava dels pares que envelleixen a La germandat del raïm, a «El meu gos Idiota», el primer dels dos relats d’A l’oest de Roma, John Fante explora l’estupefacció que senten els pares davant l’emancipació dels fills. El volum es completa amb «L’orgia», un relat sobre el despertar d’un nen a les veritats ocultes de la vida adulta de la mà del seu pare i el seu company de feina. John Fante (Denver, 1909 – Los Angeles, 1983), nascut en el si d’una família nord-americana humil d’origen italià, és un dels grans escriptors maleïts del segle XX. Va treballar com a guionista a Hollywood i va dedicar la seva vida a la literatura, tot i que només va aconseguir el ple reconeixement mundial de la crítica i el públic després de la seva mort. D’entre les seves obres, destaquen Ask the dust —una de les quatre novel·les que componen la saga d’Arturo Bandini—, i Plens de vida i La germandat del raïm, totes dues publicades en aquesta mateixa col·lecció.

Información interesante del título:

 • Título: A l’oest de Roma
 • Autor: John Fante
 • Editorial: Martí Sales Sariola (tr.)
 • Otra información: Edicions de 1984, S. L.
 • Idioma: desconocido
 • Páginas: 192
 • ISBN: Sin información del ISBN
 • Fecha de publicación: 5/1/2014

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 47 minutos, sumando un total de 694 descargas y 900 lecturas..

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar