Saltar al contenido

Diari d’un adolescent gai por Iñigo Lamarca Iturbe

abril 25, 2018

A continuación vas a descargar Diari d’un adolescent gai, escrito por el autor Iñigo Lamarca Iturbe. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Diari d’un adolescent gai cuenta con 112 páginas y debe su existencia a la editorial Iñigo Lamarca Iturbe (tr.). El idioma de esta edición es desconocido.

Vas descargar Diari d’un adolescent gai en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Diari d’un adolescent gai:

Iñigo Lamarca és homosexual i aquest llibre no es limita només a donar-ne testimoni, sinó que constitueix una reivindicació del dret a viure amb total normalitat la seuva condició. El llibre comença amb els records d’infantesa: és a dir, amb una crònica esfereïdora que ens mostra el conflictiu despertar sexual d’un nen a qui, per mitjà de la coerció, li van imposar les normes pròpies del model heterosexual. A l’adolescència, mentre el nen es va transformant en adult, aquest conflicte es converteix en un infern. Per plasmar sobre el paper de la manera més fidel possible del drama interior que va viure, l’autor s’ha servit de trossos del seu diari personal. Lamarca és homosexual, sí. Però no es només homosexual. És, per sobre de tot, una persona, una persona compromesa amb la seua societat, tant pel que fa a l’àmbit de la cultura com al de l’acció civil. Una mostra d’aquest compromís és l’alta responsabilitat institucional que actualment desenvolupa com a Ararteko (Síndic de Greuges).

Información interesante del título:

 • Título: Diari d’un adolescent gai
 • Autor: Iñigo Lamarca Iturbe
 • Editorial: Iñigo Lamarca Iturbe (tr.)
 • Otra información: Alberdania, S.L.
 • Idioma: desconocido
 • Páginas: 112
 • ISBN: Sin información del ISBN
 • Fecha de publicación: 9/1/2017

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 49 minutos, sumando un total de 1114 descargas y 1283 lecturas..

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar