Saltar al contenido

Intel·ligència social por Daniel Goleman

junio 11, 2018

A continuación vas a descargar Intel·ligència social, escrito por el autor Daniel Goleman. Este es tan solo uno de los miles de libros que tenemos en libros-gratis.net.

Intel·ligència social cuenta con 528 páginas y debe su existencia a la editorial Esther Roig Jiménez (tr.). El idioma de esta edición es Catalán.

Vas descargar Intel·ligència social en el formato que prefieras. Puede ser PDF, EPUB y otros. Recuerda que la membresia permite que descargues el libro en el dispositivo que tengas a mano, o bien que lo leas online.

Sinopsis de Intel·ligència social:

Després de l’èxit fulgurant d’Intel·ligència emocional, un fenomen editorial amb més de cinc milions d’exemplars venuts a tot el món. Daniel Goleman emprèn ara una revolucionària síntesi dels darrers descobriments en biologia i ciències del cervell. Intel·ligència social revela que estem “programats per connectar” amb els altres i que les nostres relacions tenen un impacte molt profund en les nostres vides. El tracte diari amb els nostres progenitors, parelles, caps, amics, i fins i tot estranys, conforma el nostre cervell i afecta totes les cèl·lules del nostre cos fins al nivell dels gens. La troballa fonamental que Goleman aporta, amb l’habitual amenitat i rigor, és que estem dissenyats per ser sociables, i que participem constantment en un “ballet neuronal” que ens connecta, de cervell a cervell, amb els que ens envolten. Les relacions interpersonals posseeixen un impacte biològic de llarg abast perquè afecten les hormones que regulen tant el nostre cor com el nostre sistema immunològic, de manera que les bones relacions actuen com a vitamines, i les dolentes, com a verins. Goleman explica la sorprenent fiabilitat de les nostres primeres impressions, explora el carisma, afronta la complexitat de l’atracció sexual: descriu també “el cantó fosc” de la intel·ligència social, des del narcisisme al maquiavelisme i la psicopatia. Hi ha una manera d’educar els nostres fills perquè siguin feliços? Quina és la base d’un matrimoni creatiu? Com poden els empresaris i els mestres instruir els que els segueixen? Com aconseguir que grups dividits per prejudicis i odis arribin a viure en pau? L’autor comparteix les seves investigacions amb una gran convicció: els humans tenim una predisposició natural per a l’empatia, la cooperació i l’altruisme. L’únic que necessitem és desenvolupar la intel·ligència social.

Información interesante del título:

  • Título: Intel·ligència social
  • Autor: Daniel Goleman
  • Editorial: Esther Roig Jiménez (tr.)
  • Otra información: Editorial Kairós SA
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 528
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: desconocida

Números respecto de las descargas:

Se descargo por última vez hace 34 minutos, sumando un total de 765 descargas y 1459 lecturas..

¿Cómo funciona?:
1 - Registra una cuenta de prueba Gratis por 1 mes. 2 - Descarga todos los libros que desees. 3 - Cancela la cuenta.