Saltar al contenido

Macbeth (Jo Nesbo) por Nesbo, Jo

octubre 27, 2018

Descargar Macbeth (Jo Nesbo) pdf

Macbeth (Jo Nesbo)

Título del ebook: Macbeth (Jo Nesbo)
Autor: Nesbo, Jo
Editorial: Proa
Categoría: Catalán
Fecha de publicación: 4/4/2018
Número de páginas: 608
ISBN: 9788475887043
Idioma: Español
Más información del libro: Catalán | Ficción moderna y contemporanea

Tamaño del archivo: 467.62KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

A TOT VENT-RÚST

Sobre el autor:

Jo Nesbo (Oslo, 1960), l?autor de l?aclamada sèrie del detectiu Harry Hole, està considerat un dels escriptors del gènere més interessants d?Europa. La trajectòria vital i literària de Nesbo és singular. Abans de convertir-se en escriptor, es va allistar com a voluntari a l?exèrcit noruec. Més tard, va ser guitarrista i lletrista d?un grup de rock, una autèntica estrella a Noruega, però el 1996 va deixar la música per dedicar-se a la literatura. Laseva primera obra, Flaggermusmannen (?L?home ratpenat?) va guanyar el premi a la millor novel·la nòrdica del 1997. Jo Nesbo és, actualment, un dels referents més sòlids de la novel·la negra a Escandinàvia i arreu del món. Edicions Proa ha publicat, en aquesta mateixa col·lecció, els següents títols de Jo Nesbo protagonitzats pel detectiu Harry Hole: El pit-roig (2008), Nèmesi (2009), L?estrella del diable (2010) i El redemptor (2012) i El ninot de neu (2013). A més, Proa també va publicar Headhunters (2012). El lleopard va ser guardonada amb el premi a la millor novel·la negra de l?any 2009 segons l?Acadèmia danesa d?escriptors de novel·la negra.

Leer Ebook Online Macbeth (Jo Nesbo).epub

¿Cómo descargar el archivo?

  1. Crea una cuenta gratuita
  2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
  3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar