Saltar al contenido

Un poema a la panxa por Canal, Eulàlia

abril 22, 2019

Un poema a la panxa

Un poema a la panxa

Título del ebook: Un poema a la panxa
Autor: Canal, Eulàlia
Editorial: Oxford University Press España
Categoría: Edad de interés
Fecha de publicación: 1/1/2011
Número de páginas: 56
ISBN: 9788467353341
Idioma: Español
Más información del libro: Edad de interés: a partir de 6 años | Didáctica: literatura en lenguas distintas de la inglesa

Accede a tus E-Books Favoritos!

 

Descripción del libro:

El protagonista d’aquesta història és Babalú, un nen que té aproximadament sis anys i que no es troba a gust: no parla, no juga, i ningú no sap per què. La seva mestra intenta esbrinar-ho i junts descobreixen que el que li passa a Babalú és que està trist. El seu avi ha mort i ell no sap com expressar la seva tristesa. Després de tenir un mal de panxa molt fort, Babalú expulsa del seu interior un poema, un poema que ha escrit per al seu avi i que decideix compartir amb els companys i companyes de classe. Els sentiments de solidaritat i d¿amistat de la seva mestra i dels companys faran que Babalú se senti millor i que entengui que, a través de la poesia, sempre podrà portar el seu avi al cor.

Sobre el autor:

Lloc de naixement: Granollers Nom i cognoms: Eulàlia Canal Iglésias Titulació acadèmica: Psicologia clínica Lloc de treball: Mútua Nostra Senyora del Carme i Espai d’atenció psicològica, de Granollers Premis obtinguts: 1998 Premi de poesia Òmnium 2005 Premi de narrativa infantil Ciutat d’Eivissa Obres publicades: Andana blanca; Emocions i sentiments, contes i cançons; Qui enviava petons a l’Estrella? Aspectes a destacar: A part dels llibres també li agrada molt la música i el teatre. En teatre ha col·laborat en diferents projectes. Habitualment col·labora també amb Tot sona records escrivint lletres per cançons infantils.